Långvarig ryggsmärta

När tidigare behandlingar inte hjälpt

Vi vet att långvarig ryggsmärta kan vara en tung börda som påverkar varje aspekt av livet, från arbete och fritid till familjeliv. Därför är vi här för dig, speciellt om du har genomgått ryggoperation utan önskad lindring, eller om du har rådfrågat ortopediska specialister som har rekommenderat att avstå från kirurgi för tillfället.

Utredning och behandling

  1. Initial bedömning: Vid ditt första besök kommer du att träffa en av våra erfarna smärtläkare samt en röntgenläkare. Vi gör en omfattande bedömning och använder oss av avancerade diagnostiska verktyg för att få en djupgående förståelse för din smärtas ursprung och karaktär.
  2. Diagnostiska blockader: Baserat på den initiala bedömningen, kommer du åter för ett besök med smärtläkare och radiolog, för att genomgå en diagnostisk blockad. Detta steg hjälper oss att exakt identifiera smärtans källa och verifiera den mest lämpliga behandlingsplanen för dig.
  3. Verifikation och uppföljning: Under ett tredje möte med vår radiolog, genomförs ytterligare en blockad, för att ytterligare säkerställa att vi exakt har lokaliserat orsaken till din smärta.
  4. Radiofrekvensbehandling (om lämpligt): Om de diagnostiska blockaderna visar positiva resultat, erbjuds du möjlighet till en radiofrekvensbehandling. Denna behandling kan ge en mer långvarig lindring, ibland upp till ett år, även om varaktigheten kan variera individuellt.
  5. Uppföljning: Efter behandlingen har vi ett uppföljande besök för att summera och följa upp.

Prislista

Initial bedömning 7200kr 

Besök 2-5 sammanlagt 32100 kr

Skräddarsytt efter dina behov

Vi förstår att varje persons smärtupplevelse är unik. Därför är varje steg i din vårdplan skräddarsydd för att möta dina specifika behov och omständigheter. Vi är här för att stödja dig genom varje steg i processen. 

Kostnaden för inital bedömning då du och smärtläkaren tillsammans med radiologen bestämmer fortsättnngen är 7.250 kronor, och betalas normalt i förväg. Därefter gäller vår prislista och kostnaden beror förstås på vad som bäst kan hjälpa dig. 


Är du är intresserad så kan du kontakta oss via kontaktformuläret nedan eller ringa på 08-6618875.

KONTAKTFORMULÄR