Kontakt

Tyvärr tillåter inte längre landsting och lagstiftning att vi använder vanlig mail för kommunikation.  Du kan i och för sig maila  helt allmänna meddelanden med epost info@bragee.se, men vi kan inte svara om det finns personliga uppgifter i meddelandet.  

Kliniken ligger på våning 6, hiss 3 i Garnisonen. Vår adress är:

Bragée Kliniker

Karlavägen 100

115 26 STOCKHOLM

 

TELEFON

Tel 08 545 888 75  nu med TeleQ, d.v.s. du får en tid då vi ringer upp. Vi får många hundra samtal i månaden och måste koncentrera oss helt på de patienter som vi har som patienter vid kliniken.  Dessa uppger telefonnummer och personnummer och blir då uppringda på meddelad tid.  Övriga kan lyssna av ett meddelande om verksamheten men vi har inte möjlighet ringa andra än våra egna patienter, vården och de som söker oss för annat än patientärenden. Som patient kan Du lämna meddelande om återbud, men vi ringer endast upp när du tidbokar återuppringning. Vi önskar vi hade resurser att svara alla angelägna patienter från andra delar av landet, eller som ej varit hos oss, men vi har inte de möjligheterna. 

Om du söker  för tv-programmet "arga-doktorn" måste vi meddela att det programmet avslutats, och vi hänvisar till www.svt.se/arga-doktorn för mer information.

 

Fax 08 545 888 71

 

Mina vårdkontakter Du kan också nå oss på mer säkrat sätt över vårdguidens "mina vårdkontakter", men skall då ha personligt konto på vårdguiden.

 

KOMMUNIKATIONER

Det finns mycket goda kommunikationer, tunnelbanan ligger 300 meter från mottagningen (T-Karlaplan), vi har busslinjen 4 inom 50 meter.

Stort offentligt parkeringsgarage med infart Banérgatan 30 och enstaka handikappplatser utanför entrén. Så finns det hyrcyklar inom 100 meter....

 

GODSMOTTAGNING

Vi är anslutna till Coor Godsmottagning i Garnisonen.

Ska du skicka paket till oss skickas det till:

Bragée Kliniker

Coor Gordsmottagning

Banérgatan 30

115 24 STOCKHOLM

 

 

Dela med dig! Dela med dig!

Gilla oss på facebook!

Britt Bragées Blogg

Här finner du artiklar om neurosomatik och forskning om smärta, ångest och nedstämdhet.

Det finns Feldenkrais-övningar som kan hjälpa dig vid dessa besvär.

Gå till sidan.

Gilla arga doktorn på Facebook

Välkommen logga in

Gilla oss på Facebook

Nyhetsbrev

Här kan du välja de nyhetsbrev du vill prenumerera på, eller avsluta. Man behöver inte vara medlem.