Hur Jane blev bra i knät efter tre års smärtor

Ultraljudstyrd knäblockad


"Nu har jag slutat ta med mig käppen, jag behöver den inte längre" 
Följ den spännande historien om Jane, 79, med ständig smärta i sitt vänstra knä. Något som  lett till otaliga läkarbesök under tre år och till slut en operation som gjorde allt värre.  Vi erbjöd en ultraljudstyrd blockad av nerverna till knät på vår privatmottagning för smärta, och Jane gör den för henne  mödosamma resan till vår radiolog Anastasios Michos. 

Ultraljudsstyrd blockad

Det här är en metod som kan fungera för att undvika operation, men det kan också fungera vid smärta efter t ex operation. Eftersom smärtnerverna blockeras med millimeterprecision kan det ge lindring vid i stort sett alla långvariga smärtor. Det är just detta som gör behandlingen så effektiv. 

Om den här blockaden ger lindring, vilket den gör i flera månader för de allra flesta,  kan man också göra en permanent blockad som varar mycket längre. Det görs med samma ultraljudsteknik för att hitta rätt, och dessutom en radiofrekvensbehandling mot smärtnerverna. Hur detta gick för Jane ser du i andra videon. 

VILL DU HA EN GRATIS LÄKARKONSULTATION OM METODEN DIREKT?

Ring vår jourtelefon så får du tala kort med läkarspecialist som kan ge råd om denna behandling kan passa dig, även helger och kväll, telefon 08-661 88 75 (välj jourläkare) Det är i Ditt och vårt intresse att rätt vård ges, samtalet är förutsättningslöst och utan bindningar. 


DU KAN OCKSÅ ANMÄLA INTRESSE LÄNGST NED PÅ SIDAN! 

Men ta dig nu sex minuter för att höra en inte ovanlig sjukhistoria, se behandlingen, och ta del av upplösningen efter därefter!  

Och här är slutresultatet.Denna behandling täcks av vissa sjukvårdsförsäkringar. Är du är intresserad som privatbetalande så kan du kontakta på boka/infolänken eller ringa 08-6618875.
Läs våra allmänna villkor om bl.a. personuppgifter