Professionellt stöd i stress och kris

Psykolog eller läkarspecialist

Vi hjälper dig som behöver psykolog eller psykiaterkontakt utan väntetid. Kanske mår du dåligt eller gått igenom tuffa saker? Eller funderar du på om du kanske utreda dig för ADHD? 

Det finns många skäl söka psykologhjälp, även vid kroppsliga besvär. Har du haft ångest, sömnproblem, hjärtklappning, minnesförlust?  Söker du terapi enligt ACT eller KBT? 

Vid vår psykologmottagning har vi mycket erfarna psykologer och även psykiater (läkare med psykiatri som specialitet) med erfarenhet av stöd vid kris och stress, av att ge parterapi och att bedriva utredningar vid neuropsykiatriska diagnoser. 

Vår styrka är att vi utöver nischade behandlingar har hela vårdkedjan, med specialistläkare, psykologer, socialt stöd, dietist och andra professionella resurser på plats. Vi har fysioterapeuter för anpassad träning, kroppskännedom, mindfulness och yoga - en holistisk vårdkedja med helhetssyn. 

Vi erbjuder också parterapi, som då inleds och avslutas med dubbelbesök, d.v.s. längre tid med båda i paret samt psykologen. 

Obs - om du skulle må så dåligt att du överväger att ta ditt eget liv eller har pågående självskadebeteenden ska du omedelbart söka hjälp genom att kontakta 112 eller uppsöka närmaste psykiatriska akutmottagning.

Detta täcks av de flesta sjukvårdsförsäkringar. Är du är intresserad som privatbetalande så kan du kontakta nedan eller ringa 08-6618875.Läs våra allmänna villkor om bl.a. personuppgifter