Vi har hjälpen vid idrottsskador

Golf, fotboll, löpning...

Vi har stor expertis vid idrottskador, och vi har senaste diagnostiska utrustningen för att avgöra orsaken och ge behandling.

Med millimeterprecision kan våra specialister se svullna nerver, inflammationer, ryggskador med hjälp av avancerat ultraljud, utan röntgenstrålning och direkt på minuten.  Välkommen att höra av dig för kostnadsfri konsultation om vi kan hjälpa just dig. Vi har inga väntetider.

Några vanliga tillstånd vi behandlar

  • Nervsmärtor från förträngningar av nervrötter i nacke
  • Nervsmärtor från diskbråck och artros i bröst och ländrygg
  • Ischias och utstrålande smärtor i ben
  • Tennisarmbåge
  • Golfarnbåge
  • Knäsmärtor, vid artros eller nervskador
  • Runners knee (knäskål och senor)
  • Hälsenebesvär

Våra läkare i olika specialiteter ställer diagnos och gör avancerade, snabba och effektiva behandlingar, våra fysioterapeuter ser till att du får rätt instruktioner och kan bevara förbättringen.Vi har stor vana, exempelvis har vår smärtläkare Bo Bertilson har varit landslagsläkare för både handbollslandslaget och friidrottslandslaget. 

Blockader som fungerar vid många typer av långvariga smärtor

Det är en beprövad metod med mycket liten biverkningsrisk, och vår utrustning tillåter millimeterprecision. Effekten blir ofta omedelbar och kan sitta i en månad eller mer under fortsatt läkning Vår radiolog Anastasios Michos är internationellt känd expert.

VILL DU HA EN GRATIS LÄKARKONSULTATION OM METODEN DIREKT?

Ring vår jourtelefon så får du tala kort med läkarspecialist som kan ge råd om denna behandling kan passa dig, även helger och kväll, telefon 08-661 88 75 (välj jourläkare om det är utanför kontorstid) Det är i Ditt och vårt intresse att rätt vård ges, samtalet är gratis, förutsättningslöst och utan bindningar. 

Det täcks av de flesta sjukvårdsförsäkringar. Är du är intresserad som privatbetalande så kan du kontakta på boka/info länken eller ringa 08-6618875.Läs våra allmänna villkor om bl.a. personuppgifter