Smärtblockader med exakt och skonsam metod

Först i Sverige

Vi har en mycket erfaren radiolog som med avancerad "Fusion" utrustning kan se nerver, tumörer eller kärl med millimeterprecision. Det gör exakt behandling och diagnostik möjligt utan röntgenstrålning. 

Avancerat ultraljud i kombination med magnetröntgen, så kallad ”magnet/ultraljud fusion” ger nya behandlingsmöjligheter för olika smärttillstånd. Inflammerade nerver och till exempel diskbråck kan behandlas och läka ut. Ingreppet är ett ”minimal invasive treatment”, det vill säga skonsamt och snabbt genomgånget. Istället för att göra en kirurgisk operation med allt vad det innebär, används tunna nålar och radiofrekvenser.

Tillstånd som vi ofta behandlar är (länkar)

Risken för biverkningar är mycket liten, då man har full kontroll över var både kärl och nerver går, till skillnad från den mer vanliga metoden med röntgen, som dessutom bara visar skelettet och därmed inte kan göras med samma precision.

Den skonsamma metoden med ultraljudsledda blockader används vid de stora universitetssjukhusen i USA och men vi är bland de första i Europa.

Vår radiolog Anastasios Michos är specialiserad på sådana minimal-invasiva ingrepp. 

Det täcks av vissa sjukvårdsförsäkringar. Är du är intresserad som privatbetalande så kan du kontakta på boka/info länken eller ringa 08-6618875.Läs våra allmänna villkor om bl.a. personuppgifter