Hög kompetens och stor vana

Här är vi som kan hjälpa dig

LÄKARE


Dr Björn Bragée, grundare, Specialist i smärtlindring

Björn är också specialist i narkos och intensivvård och har arbetat på de större sjukhusen i Stockholm, men efter att ha blivit en av de första smärtläkarna i landet har han i huvudsak arbetat på egna kliniker för smärtlindring och rehabilitering. Författare till flera vetenskapliga arbeten och knuten som forskare till Karolinska Institutet. Också känd som "arga doktorn", efter en serie program på SVT där han hjälpte patienter som hamnat i nöd i vården. 

Dr Anastasios Michos, specialist i radiologi

Anastasios är alltså röntgenläkare, specialiserad på mini-invasiva ingrepp, d.v.s. blockader, behandling av tumörer, alla tänkbara metoder där man med millimeterprecision skall med ibland väldigt långa nålar nå det man skall exakt. Tidigare varit chef för ultraljudsavdelningen på Karolinska sjukhuset Solna, på Aleris röntgen Sabbatsberg och på 


Christer Andemark, leg KBT psykolog

Erfaren  psykolog med KBT inriktning, van vid parterapi, kristerapi, stödsamtal och kompetens och vana vid neuropsykatrisk utredning.

Henrik Bergendahl, specialist i smärtlindring, anestesi och intensivvård

 Många års erfarenhet från smärtverksamhet på Huddinge universitetssjukhus och Södertälje sjukhus, arbetat i två år med ME/CFS på ME-center och har en bred kunskap inom både smärtområdet och trötthet efter virusinfektioner. Författare till den uppmärksammade boken "inför Gud och kniven är vi lika".

Bo Christer Bertilson, specialist i allmänmedicin, smärtläkare och medicine doktor inom området

En av de främsta förespråkarna för smärtanalys grundad på noga undersökning och smärtbeskrivning. Mångårig lärare på Karolinska Institutet, handlett 100 tals studenter i vetenskapligt arbete och disputerat på en avhandling om smärtanalys. Också uppskattad utanför akademin som föreläsare i press, media och patientsammanhang. Särskilt intresserad av nackbesvär och kraniocervikala besvär, och behandlar med blockader.

Anna Borgström, leg. KBT psykolog

Erfaren  psykolog med KBT inriktning, van vid parterapi, kristerapi, stödsamtal och kompetens och vana vid neuropsykatrisk utredning.

Henrik Eriksson, specialist i psykiatri

En psykiater med stor erfarenhet av arbete inom smärtrehabilitering och rehabilitering av utmattning, samt konsult inom ME/CFS. Kompetent utredare av autism och neuropsykiatriska diagnoser, och konsult för KBT utbildningar. Utbildad konstnär.

Helena Huhmar, specialist i neurologi

En av våra två finska medarbetare, med lång erfarenhet av svåra fall av nackskador, ME/CFS och hjärnskaderehabilitering. Arbetat på Bragée kliniker och ME-center i flera år.

Petra Johansson, undersköterska, koordinator

Lång erfarenhet av administrativt arbete och reception på våra kliniker. Nu samordnare av försäkringsvården

Dr Ewa Milerad, specialist i smärtlindring och  internmedicin

Olli Polo, specialist och docent i lungmedicin, f.d. professor i Tammerfors, Finland

Känd forskare inom sömnmedicin, PostCovid och ME/CFS,som alltid står på patientens sida när vården misstror. Utvecklat flera nya behandlingar inom området, och har arbetat på ME-center sedan 2017, men har ett brett intresse också för smärta och fibromyalgi.

Jeanette Sass, leg. fysioterapeut

Tobias Skog, leg. fysioterapeut

Elina Skogmo, läkarsekreterare, koordinator

Medicinsk sekreterare och den som koordinerar privatvård och försäkringsvård, patientkontakter