Vi behandlar alla smärtor - även komplexa

Vi har hela vårdkedjan

Vi kan hjälpa vid alla typer av smärta och värk, och är specialister på att lindra eller bota vid komplexa tillstånd med avancerade och skonsamma metoder.

Vi är en unik smärtklinik med mycket lång vana. Vi utreder och behandlar värk och smärta från fötter och rygg till nacke och huvud och allt däremellan, och också spridda tillstånd som fibromyalgi. Det finns många komplexa tillstånd av svår smärta. De är ovanliga, men är ofta svåra att få hjälp med och kräver specialister för utredning och behandling. Våra läkare har erfarenhet av också av komplexa smärttillstånd, hur de utreds och möjliga vägar till lindring.

Vår styrka är att vi utöver medicinsk läkarkompetens har hela vårdkedjan inom smärta, inklusive psykologstöd, socialt stöd, dietist och andra professionella resurser på plats. Behandlingen sker oftast i team, då så många strategier kan behövas.

  • Särskilda läkemedel
  • Fysioterapi och rehabilitering
  • Hjälpmedel och socialt stöd
  • Psykoterapi
  • Eventuellt blockader


Så här kan en utredning och behandling se ut:

  1. Initial bedömning: Vid ditt första besök kommer du att träffa en av våra erfarna smärtläkare eller neurologer samt en röntgenläkare. Vi gör en omfattande bedömning och använder oss av avancerade diagnostiska verktyg för att få en djupgående förståelse för din smärtas ursprung och karaktär.
  2. Diagnostiska blockader: Baserat på den initiala bedömningen, kommer du åter för ett besök till vår radiolog, för att genomgå en diagnostisk blockad med hjälp av avancerad Fusion ultraljud. Detta steg hjälper oss att exakt identifiera smärtans källa och verifiera den mest lämpliga behandlingsplanen för dig.
  3. Radiofrekvensbehandling (om lämpligt): Om de diagnostiska blockaderna visar positiva resultat, erbjuds du möjlighet till en radiofrekvensbehandling. Denna behandling kan ge en mer långvarig lindring, ibland upp till ett eller flera år, även om varaktigheten kan variera individuellt.
  4. Uppföljning: Efter behandlingen har vi ett uppföljande besök för att summera och följa upp.

Skräddarsytt efter dina behov

Vi förstår att varje persons smärtupplevelse är unik. Därför är varje steg i din vårdplan skräddarsydd för att möta dina specifika behov och omständigheter. Vi är här för att stödja dig genom varje steg i processen.

Detta täcks av många sjukvårdsförsäkringar. Är du är intresserad som privatbetalande så kan du kontakta på boka/info länken eller ringa 08-6618875.Läs våra allmänna villkor om bl.a. personuppgifter