Sök för långvarig smärta hos specialistläkare

Second opinion direkt

Vid långvarig smärta söker man förstås vården, i första hand husläkare. Vid vissa smärttillstånd får man också remiss till olika specialister, i bästa fall till smärtspecialist. Vi erbjuder detta utan väntetid!

Dessvärre kan denna vårdresa ta lång tid och bli komplicerad. Sällan görs en smärtanalys med moderna metoder och ofta får man pröva många olika läkemedel under lång tid, listan på misslyckanden kan bli lång. Det vet vi som verkat i smärtvården i decennier.

Vi erbjuder en snabb second opinion hos någon av våra erfarna smärtläkare. En effektiv utredning där vi kompletterar med magnetkamera utan väntetider, ultraljudsundersökningar, neurologiska undersökningar och ger en trygg smärtdiagnos till ledning för behandling. Vi erbjuder också de flesta smärtbehandlingar inom vår klinik eller genom remiss till exempelvis operation eller andra specialistenheter. 

Du kan också få en mindre omfattande konsultation där vi kan ge dig råd om vård i de offentliga systemen utifrån en timslång enklare utredning och undersökning.

Detta görs inom vår privatmottagning, på remiss från ditt försäkringsbolag, eller med dig som privatbetalande. Vi har något så unikt som att vi kan garantera en smärtdiagnos efter utredningen. 

Det täcks av många sjukvårdsförsäkringar. Är du är intresserad som privatbetalande så kan du kontakta på boka/infolänken eller ringa 08-6618875.
Läs våra allmänna villkor om bl.a. personuppgifter